Printeboek Fotografie , fotograaf, friesland, trouwen, huwelijk

← Terug
De mooiste dag van.... Wybrich en Hilbert       6 September 2013

Romantisch, intiem en perfect. Zo omschrijf ik de trouwdag van Wybrich en Hilbert.

We schrijven 7 juni 2013 een strak blauwe lucht, een stralende zon en een zacht koel briesje, de trouwdag van Wybrich en Hilbert kan dan al niet meer stuk.
Wybrich ken ik al een poos. In haar functie als manager Marketing & Communicatie bij KraamZus hebben we samen al verschillende projecten gedaan. Hierdoor ken ik smaak en wensen van Wybrich misschien nog wel beter dan die van mezelf. Het verbaasde me daarom ook niets dat ik bij aankomst een tot in de puntjes verzorgd huis én verzorgde tuin aantrof. Zelfs tot in de allerkleinste details klopte het allemaal.trouwreportage, "goedkope trouwfoto's", "romantische bruidsreportage"


Overal spatte de romantiek ervan af. In de tuin ontdekte ik zelfs mooie trouwfoto's van de wederzijdse ouders! En in huis zorgden kleine details voor die bijzondere sfeer die zo mooi bij een trouwdag past.
Kapsel en make-up werden achter een prachtige antieke kaptafel gedaan. Ik kon er niets aan doen, maar steeds maar weer ontsnapte er me een "Oh, wat mooi".
      
Geholpen door haar moeder en haar zus veranderder Wybrich langzaam maar zeker in een prachtige bruid. Haar tasje, met zilveren beugel was ook door haar schoonmoeder en die haar moeder gedragen bij hún huwelijk. En zo vertelden heel veel kleine dingetjes het verhaal van Wybrich en Hilbert. Want kijk eens die kleine schoentjes op de plank.... Wybrich leerde er het lopen mee!  

                                                         Opgewacht door beide familie's arriveerde Hilbert op een échte trouwfiets om zijn bruid op te halen.
 

En daarna was het tijd voor de reportagefoto's. Van te voren hadden Wybrich en Hilbert mij verteld waar we naar toe zouden gaan, maar deze locaties overtroffen al mijn verwachtingen.
Helaas kan ik hier niet alle details noemen, maar ik wist niet dat er in Workum zulke prachtige plekjes waren.
Als geboren en getogen Workummer wilde Hilbert ook heel graag boven op de toren van de Sint-Gertrudiskerk foto's maken, en zo beklommen we alle treden tot we op de balustrade prachtig over Workum heen konden kijken.

                                                       Inmiddels waren thuis alle gasten gearriveerd en stond er een heerlijke tractatie  op ons te wachten. 

Na deze gezellige pauze werd het tijd om
naar het stadhuis van Workum te gaan.
De verbazing was groot toen alle gasten
gevraagd werd om plaats te nemen aan boord van een prachtig schip!

In het stadhuis werd het huwelijk van Wybrich en Hilbert in een vrolijke sfeer voltrokken.
Na afloop bracht een leuk treintje alle gasten weer thuis; Hilbert en Wybrich kwamen over het water terug.


's Avonds waren familie, vrienden, buren en collega's allemaal naar de Sint-Gertrudiskerk gekomen om het kerkelijk huwelijk mee te maken.
En ook in de kerk getuigden kleine details van het organisatie-talent van het bruidspaar.Na hun trouwdag werd het feest op een prachtige gerestaureerde rondvaartboot gevierd; het zou nog lang 'onrustig' zijn op het IJsselmeer....
Vanaf de kade zwaaide ik twee heel  gelukkige mensen uit. 

Wybrich en Hilbert, ik ha genoaten fan jim troudei! Tige bedankt dat ik de foto's foar jim meitsje mocht.
En fansels..... hiel folle gelok foar de takomst!


6
1
2
3
4
5