Printeboek Fotografie , fotograaf, friesland, trouwen, huwelijk

← Terug
JUSTBORNfotografie... NIEUW bij Printeboek       18 April 2013

Net even anders, en toch net zo prachtig als newbornfoto's.

Verschillen.
Waar newbornfoto's al tijdens de eerste 2 weken na de geboorte gemaakt moeten worden, is er voor JustBornfoto's maar liefst 6 weken tijd!
Mamma en baby kunnen voldoende herstellen na de bevalling en heerlijk aan elkaar wennen, wat een succesvolle fotoshoot alleen maar ten goede komt.
Het tweede grote verschil met newbornfoto's is de locatie. JustBornfoto's worden altijd bij mij in de studio gemaakt. Voor zowel mij als de ouders een fijn voordeel: ik heb ál mijn accesoires direct bij de hand en de ouders hebben geen 'gedoe' aan huis. Terwijl je nog lekker van je verlof geniet kom je samen met je baby (partners en/of oma's zijn ook van harte welkom) in mijn verwarmde studio, waar in alle rust de foto's gemaakt worden. En is het tijd voor een voeding of een knuffel, dan passen we daar een ruime pauze voor in.

Prematuur.
JustBornfotografie is met name heel geschikt voor prematuur baby'tjes. Juist deze kleine vechtertjes verdienen zo'n mooie babyshoot! Hun eerste weken verstrijken immers in het ziekenhuis en na thuiskomst breekt er voor de pappa's en de mamma's een spannende tijd aan van wennen en vertrouwen krijgen.
De tijd voor JustBorn-foto's van een prematuur kindje hangt af van de vroeggeboorte. Als regel kan je uitgaan van de uitgerekende datum vermeerderd met maximaal 6 weken.
Dit houdt in dat je van een kindje van bijvoorbeeld 13 weken nog mooie JustBornfoto's kunt laten maken!

Website.
Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een nieuwe website die helemaal in het teken zal staan van JustBornfotografie.

Prijzen.
Onder 'info portret' vind je de prijzen voor JustBornfotografie. Ter introductie geef ik tijdelijk tot 1 juni 15% korting op een JustBornshoot.
justborn
babyfotografie
justbornfotografie
babyfotografie
baby