Printeboek Fotografie , fotograaf, friesland, trouwen, huwelijk

← Terug
"Fotograferen is leuk!!"       5 Maart 2013

Acht mensen kwamen in februari bij me voor de fotografieworkshop.

Twee maal kwamen we op een donderdagavond bij elkaar. Iedereen was meteen enthousiast, wat het al gelijk heel gezellig maakte.
Aan de hand van een klein, leuk boekje wat ik speciaal voor de workshop heb geschreven liepen we de verschillende onderdelen door. Natuurlijk niet alles in één keer, dat zou teveel van het goede zijn.
Op de eerste avond namen ook enkelen zelfgemaakte foto's mee. Waarom ging het nou hier mis, is een veelgestelde vraag. Met een foto erbij is het mooi uit te leggen wat fout ging en hoe je dat moet oplossen!

Op de tweede avond bleek dat verschillende mensen thuis druk aan het oefenen waren geweest. De resultaten konden we op de computer bekijken. Zoveel leuke, creatieve foto's komen dan voorbij!
En langzaam maar zeker bleek dat ook iedereen het 'kunstje' begon te begrijpen. Mijn avond kon niet meer stuk.

Op zaterdagmiddag zijn we met z'n allen naar de Orchideënhoeve geweest. Een mooie lokatie om het allemaal in de praktijk uit te proberen.
Op Facebook heb ik inmiddels al verschillende mooie foto's van die zaterdagmiddag voorbij zien komen.

Sjoerdsje, Tineke, Bartele, Attie, Maaike, Folkert, Marijke, en Sjoukje ik vond jullie echt een leuke, enthousiaste groep! Bedankt voor alle gezelligheid.

Wil je ook in een ongedwongen sfeer je camera leren begrijpen? Geef je dan op voor de fotografieworkshop in april a.s. Er zijn nog plaatsen vrij.
Klik hierboven op "cursus" en vul het formulier in. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht van mij

fotocursus
cursus fotografie
fotograferen
digitale fotografiecursus
fotografieworkshop