Printeboek Fotografie , fotograaf, friesland, trouwen, huwelijk

← Terug
Welkom Anna       13 Oktober 2012

Kleine Anna mocht na de shoot lekker in mijn dekentjes en doeken blijven liggen slapen.... omdat we heel dicht bij elkaar wonen.Hoewel ik de afstand naar Anna gemakkelijk op de fiets zou kunnen doen, moest ik toch wel gebruik maken van m'n auto. Van álles gaat er mee; een grote poef, een achtergrond doek met standaard, lakentjes, dekentjes, kleedjes, een voedingskussen, mandjes, mutsjes en broekjes.
Lang niet alles gebruik ik tijdens een newbornshoot, maar beter 'mee verlegen' dan 'óm verlegen'.

Bij Anna hoefde ik niet veel te gebruiken. Het mooie daglicht scheen precies bij de eettafel naar binnen, zodat de mamma en ik Anna daar mooi neer konden leggen. Handig dichtbij de luiers.... ha, ha voor de ongelukjes.
Grote broer Roy vond het allemaal reuze interessant en wilde niks missen. Toen het zijn beurt was om samen met Anna op de foto te gaan was 'ie er als de kippen bij. Heel lief gaf hij Anna allemaal kusjes.

Toen ik naar huis moest lag Anna inmiddels héérlijk te slapen tussen al mijn dekentjes en doekjes.
Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om haar 'uit te pellen'. We hebben haar lekker ingepakt laten liggen en omdat het toch zó dichtbij was, heeft de pappa van Anna de volgende dag alles bij me terug gebracht.
babyfoto
grote broer
newbornfoto
lieve baby