Printeboek Fotografie , fotograaf, friesland, trouwen, huwelijk

← Terug
De geboorte van een boek!       11 Oktober 2012

De geboorte van een boek?  Het klinkt misschien een beetje raar, maar omdat er zoveel werk aan vooraf is gegaan noem ik het toch maar zo.
 

Woensdag 3 oktober werd in de week van de Borstvoeding het eerste exemplaar van het Borstvoedingsboek, uitgegeven door KraamZus, feestelijk geïntroduceerd. De prachtige moeder die samen met haar zoontje Jorn model stond voor de foto's in het boek, kreeg het eerste exemplaar uitgereikt.

Eind mei, toen kleine Jorn nog maar 3 weekjes oud was, zijn we een hele ochtend bij de modellen aan huis aan het fotograferen geweest. Dankzij de nuttige aanwijzingen van KraamZus Willemijn wist ik precies wat van belang is om het voeden van een baby góéd in beeld te brengen. Communicatieadviseur Wybrich wist me heel goed de sféér over te brengen die ze met het boek voor ogen hadden.

Enkele weken later zijn Wybrich, Willemijn en ik nog weer een ochtend samengekomen om de foto's te selecteren. Een hele klus, maar met twee gezellige dames zeker géén zware klus!
Daarna kon ik de foto's bewerken en klaar maken voor de opmaak.

Tussentijds werd ik door Wybrich wel een klein beetje van de vorderingen op de hoogte gehouden, maar het échte eindresultaat kreeg ik ook pas op 3 oktober te zien.
En wát voor eindresultaat.... het is een prachtig boek geworden!

Ik vond het geweldig om er aan mee te werken en bedank Zus Berger en Wybrich Bakker van harte voor het vertrouwen dat ze in me hebben gehad!kraamhulp
voeding
borstvoeding
kraamzus