Printeboek Fotografie , fotograaf, friesland, trouwen, huwelijk

← Terug
De mooiste dag van... Jil & Sybrand       3 Oktober 2012

Midden in de zomer beleefden Jil & Sybrand hún mooiste dag. Temidden van familie, vrienden én in het bijzijn van zoontje Leon gaven ze elkaar in Sneek het ja-woord.

Al vroeg in de ochtend verscheen Jil fris en ontspannen bij de Schoonheidssalon. Ze had haar beste vriendin meegenomen en al snel kwamen we in een gezellige sfeer. Nadat ook de haren prachtig waren opgestoken, reden we naar huis waar Leon niets vermoedend door de oppas werd beziggehouden.
Familie, vrienden en buren waren gezamenlijk druk in de weer om ballonnen en slingers op te hangen, terwijl Jil haar mooie trouwjurk aan trok.

Groot was de verbazing toen Sybrand in een cabriolet verscheen... de dag vóór de trouwdag had hij immers nog hun eigen auto gewassen en als een glimmende spiegel gepoetst.
Maar deze cabriolet was een stiemkem cadeau van vrienden en zij hadden het geploeter van Sybrand de dag ervoor met veel binnenpretjes gadegeslagen.

Dankzij het prachtige zomerweer kon de cabriolet mooi open blijven, wat de ritjes in de auto er alleen maar leuker door maakten. Regelmatig riepen voorbijgangers het bruidspaar gelukwensen toe.
In het stadhuis van Sneek kon je 's middags een speld horen vallen toen de ambtenaar vroeg: "wat is daarop je antwoord?" Natuurlijk was het antwoord JA!

In optocht liep het gezelschap daarna naar de feestzaal waar 's avonds tot in de kleine uurtjes een groot feest werd gevierd.

Bedankt Jil & Sybrand dat ik jullie huwelijk mocht fotograferen!trouwdag
trouwfoto
huwelijk
trouwreportage
trouwauto