Printeboek Fotografie , fotograaf, friesland, trouwen, huwelijk

← Terug
Welkom Jelte Sebastiaan       9 Augustus 2012

newbornfotografie, "newborn fotografie", "newborn fotografie friesland", newborn, "new born", "foto op geboortekaartje", "foto baby op geboortekaartje", "printeboek fotografie", "ina hoekstra", "fotograaf joure", "fotograaf oudehaske", "friese babyfotograaf", "new born fotografie groningen drente overijsel noord holland flevopolder"Iets eerder dan verwacht werd dit mooie knulletje op 27 juli 2012 geboren. Zijn ouders waren geen onbekende voor me....


In juni kreeg ik een hele enthousiaste mail; of ik in de studio tijd had voor een zwangerschapsshoot. Toen ik zag van wie de vraag afkomstig was, werd ik helemaal blij.
6 Jaar geleden namelijk fotografeerde ik het huwelijk van de afzendster. Nu verwachten zij en haar man hun eerste kindje. Wát leuk om hier dan ook weer een klein beetje deel van uit te mogen maken.

Na de zwangerschapsshoot besloten ze ook nog heel spontaan dat ik voor hun kindje het geboortekaartje mocht maken.
Precies op tijd was het ontwerp klaar, want heel snel daarna werd Jelte al geboren.

De eerste dagen na de geboorte was rust van zeer groot belang voor zowel Jelte als voor mem, maar al na een week werd ik gevraagd of ik Jelte wilde fotograferen.
Ik trof twee heel blije en dankbare ouders aan, die intens genoten van hun kleine jongetje.

Toen heit Jelte na de fotoshoot meenam om hem zijn kleertjes weer aan te doen, maakte ik deze foto... Hoe perfect past die foto bij de woorden van de ouders die zij voor het geboortekaartje hadden uitgezocht.

Klaas en Lutske, ik wens jullie mét kleine Jelte aan jullie hand, heel veel gelukkige jaren toe!
geboortekaartje