Printeboek Fotografie , fotograaf, friesland, trouwen, huwelijk

← Terug
As de blędsjes oan de beam sitte PART 2       16 Mei 2012

Newbornfotografie, "pas geboren baby", newborn, "fotografie newborn", "met broertje en zusje op de foto", "geboortekaartje met foto", "excusief geboortekaartje"In maart kwam het gezin bij mij in de studio voor een mooie zwangerschapsshoot. Nu kwam ik bij hen thuis om het nieuwe broertje te bewonderen én te fotograferen.

Toen ik in maart aan grote broer Rink vroeg of hij later met de baby nóg wel een keer op de foto wilde, wees hij me meteen terecht: "as de blêdsjes oan de beam sitte, dan komt de baby pas!"
Langzaam maar zeker kwamen er steeds meer blaadjes aan de bomen; als Rink maar niet ongeduldig zou worden!
Maar zomaar opeens, eind april, zaten er genoeg blaadjes aan de bomen en werd kleine Jorn geboren. Rink en Hannah waren super trots op hun mooie broertje. Toen ik in de meivakantie bij hen thuis kwam lieten ze me enthousiast álle cadeautjes zien die Jorn al had gekregen.
En ze wilden ook heel graag met heit en mem én Jorn op de foto.

Toen ik later de foto's op de computer zag, kon ik de moeder zó goed begrijpen: "Ik kin it net yn wurden útlizze hoe gelokkig wij binne". Hun geluk straalde me vanaf elke foto toe. Ik wens jullie van harte voor altijd zoveel geluk toe!