Printeboek Fotografie , fotograaf, friesland, trouwen, huwelijk

← Terug
Welkom Resa       15 Mei 2012

newbornfotografie, "newbornfotografie friesland", "new born fotografie", "friesland en newbornfotografie", newborn, "pasgeboren baby", "printeboek fotografie", "ina hoekstra", "fotografie in joure, heerenveen, leeuwarden, sneek, dokkum, franeker", "exclusief geboortekaartje", "geboortekaartje met foto"Halverwege april werd Resa geboren!
Later dan verwacht, maar niet minder mooi!!

De vader en moeder waren geen onbekenden meer voor mij. Moeder had eerder een fotografieworkshop bij me gedaan, van de vader en moeder van Resa samen had ik al eens een hele mooie locatieshoot mogen maken én aan het eind van de zwangerschap hadden we een mooie zwangerschapsshoot gemaakt!

Maar begin mei kwam ik voor Resa zélf en hoefden pappa en mamma niets te doen, alleen maar toekijken hoe mooi en lief hun dochtertje poseerde. Tussendoor wilde ze wel graag een beetje voeding, wat natuurlijk geen enkel probleem was. Bij een newbornshoot staat immers het welzijn van het kindje voorop!

Ik vond het zó grappig dat Resa hetzelfde leuke wipneusje als haar moeder heeft. Op de foto hiernaast vind ik haar zelfs helemaal een evenbeeld van haar moeder!
Maar kleine Resa, op wie je ook lijkt, het doet er niet zoveel toe. Ik hoop dat je gewoon jezelf mag zijn! Je bent in een warm nestje geboren, dáár zal het niet aan liggen.
Ik wens jullie drietjes, samen met de grote broers van Resa heel veel warmte voor de toekomst!