Printeboek Fotografie , fotograaf, friesland, trouwen, huwelijk

← Terug
GEW”NNEN!!       15 April 2012


De prijswinnares van de fotowedstrijd
"Help Papke en Beppe de vakantie door" is kinderfotograaf, bernefotograaf, "bern op de foto", "kinderen op de foto", "spontane kinderfoto's", "spontane kinderfoto's in friesland"bekend!

Janne Talma uit Burdaard stuurde de meest stoere foto in: alsof het een eitje was, zo tilde ze in haar eentje een zware melkbus op. Nou, dat is zéker stoer Janne!

Op een vrijdagmiddag kwam Janne met mem en broer Kars naar Joure om haar prijs in ontvangst te nemen. De digitale camera had ik feestelijk verpakt, zodat we er een schaar bij moesten halen om het uit te pakken. Janne was heel blij met de camera en begon meteen te fotograferen!
Maar eerst moest zijzelf gefotografeerd worden. Ze deed het geweldig goed; alsof ze geoefend had. Maar waarschijnlijk wonen er in Burdaard gewoon natuurtalenten, want haar broer stond ook al zo ontspannen voor de camera.

Toen we klaar waren met de fotoshoot, tikte Janna mij aan en zei ze: "nu ben jij aan de beurt"
Doelbewust wees ze me de plek aan waar ik moest poseren. En voor ik het wist waren de rollen omgekeerd en had Janne míj met haar nieuwe camera gefotografeerd!
Ik vond het geweldig en deed maar wat graag wat Janne mij opdroeg.

Heel veel plezier met je nieuwe camera Janne, ik hoop dat je er veel mooie foto's mee zult maken!