Printeboek Fotografie , fotograaf, friesland, trouwen, huwelijk

← Terug
Welkom Leon       4 Februari 2012

"newborn fotografie nederland", "new born fotografie nederland", "newborn friesland", "new born friesland", kraamzus, newborn, "new born", baby, baby's, babyfotografie, "babyfotografie friesland", zwangerschap, zwanger, "alles over zwangerschap", kraamperiode, kraamtranen, kraamcadeau, "cadeau voor geboorte", geboortecadeauEind januari werd Leon geboren. Twee dagen na zijn geboorte had ik zijn gelukkige moeder aan de telefoon. We spraken af dat ik de 6e dag langs zou komen voor de Newborn shoot.

Het was koud toen ik naar Leon en zijn ouders reed. Ik bedacht me dat niet veel mensen kunnen zeggen dat ze zijn geboren tijdens een historisch koude winter. Leon kan dat wél.
Gelukkig had hij er nog geen enkele notie van, want zijn vader had de kachel 's ochtends extra hoog gezet i.v.m. de fotoshoot.
In een heerlijk verwarmde omgeving én in het prachtige winterlicht wat naar binnen scheen kon ik een mooie serie van dit kleine, fijne jongetje maken.

Toen ik al m'n spulletjes weer had ingeladen en nog heel even bij Leon keek, lag hij heerlijk rustig te slapen. Een kruikje als verwarming in z'n vertrouwde bedje.
Kleine Leon, samen met jouw heit en mem wens ik je een hele gelukkige toekomst.