Printeboek Fotografie , fotograaf, friesland, trouwen, huwelijk

← Terug
Op familiebezoek!       27 Juli 2014

Tijdens een prachtige zomeravond...... in juli reed ik richting Zwolle naar het gezellige gezin van mijn neef. Vorige herfst was ik al gevraagd of ik een gezinsshoot wilde doen. Daar hoefde ik niet over na te denken, 't is immers té leuk om je familie weer 'es te spreken.
En praten hebben we gedaan die avond. We kletsten over van alles en nog wat. Maar ook haalden we herinneringen op van vroeger bij pake en beppe op de boerderij. Zoals bijvoorbeeld over het snoepen van de héérlijke kruisbessen uit hun moestuin (en dat we er soms bijna misselijk van waren smiley).Net buiten Zwolle hadden ze zelf een mooie plek voor de fotoshoot gevonden. Het was een schitterend ritje er naar toe; zo kom je nog eens ergens.

De plek zelf lag een stukje van de weg af over een enorm hobbelig landweggetje. Er was een klein vennetje en in de weilanden rondom liepen de koeien en de schapen in alle rust te grazen.
Het was zo 'n plekje waar je in de zomer wel iedere avond door wilt brengen...
Mooie plek, mooie mensen en mooi licht: wat geniet ik dan van mijn werk.


                                         


We hebben heel veel foto's gemaakt; de zon zakte steeds een beetje verder waardoor het licht steeds nóg een beetje mooier werd.
Pas toen de zon helemaal achter de bomen verdwenen was hielden we het voor gezien.

 
Na een lekker kóúd glas water vertrok ik weer naar huis. Vrolijk uitgezwaaid door iedereen.

Bedankt Anne, Patty, Leonie en Emma: wat hebben we samen een mooie avond gehad!
Ik kijk er met héél veel plezier op terug.

dag-dag,
Ina


portretfoto
locatie
zwolle
familiefoto
gezinsshoot