Printeboek Fotografie , fotograaf, friesland, trouwen, huwelijk

← Terug
Yes! Zómer!!!       27 Juni 2014

21 juni, de langste dag. Héérlijk!Al in mei hadden de moeder van dit gezin en ik deze shoot afgesproken voor 21 juni. Ik vind dat altijd zo'n magische datum, want dan begint de zomer écht. In Scandinavië wordt die dag terecht groots gevierd; hmmmm waarom doen we dat in Nederland eigenlijk niet...?

Maar toen ik zaterdagochtend 21 juni naar de lucht keek, werd ik toch een beetje ongerust. Het leek alsof 'het weer' was vergeten dat de zomer begonnen was. Gelukkig ben ik altijd vroeg wakker en kon er nog van alles verbeteren voor het middag werd.

En dat gebeurde ook want 's middags was het prachtig! We hadden afgesproken in ons eigen dorpje aan het Nannewiid, een mooi klein meertje.
Voor we aan de slag gingen moesten we uiteraard eerst nog even het WK voetbal doornemen. Tenslotte kwam één van de jongemannen uit Spanje....
Gelukkig hoefde ik helemaal niet bang te zijn dat hij 'óns', na de fantastische overwinning op 'zijn' ploeg, niet meer leuk zou vinden. Hij was nu gewoon voor Oranje! Wow, hoe sportief is dat!Wat zagen ze er allemaal mooi uit! En dat op een gewone zaterdagmiddag! Ik voel me dan toch wel een beetje afsteken in m'n 'werk-plunje' hoor. Maar ja, helaas is dat nodig want meestal kom ik een beetje viezer thuis als dat ik vertrokken ben wink
Door het meertje, het bootje en de groene blaadjes leek het even alsof we tijdens de langste dag van het jaar écht in Scandinavië waren. Práchtig!En ik had nog maar net gezegd dat het ook leuk zou zijn om in het lange gras een foto te maken, of  één van de heren dook er meteen als een jonge hond in.


Dit is zómer!! Wat kan ik daar van genieten! 

Bedankt spontane familie! Ik vond het echt een hele gezellige ontmoeting!


familieportret
portretfotografie
spontane fotografie
fotografie
spontane fotoshoot