Printeboek Fotografie , fotograaf, friesland, trouwen, huwelijk

← Terug
De mooiste dag van... Marc & Sandra       20 Mei 2014

Op maandag 12 mei jl. regende het zonnestralen!

Toen ik die ochtend naar Heerenveen reed, konden mijn ruitenwissers de watervloed bijna niet bijhouden. Ik vond het eigenlijk best wel een beetje oneerlijk van het weer om zo tekeer te gaan op een trouwdag.
Maar eenmaal binnen bij Marc en Sandra kwam me daar meteen een uiterst ontspannen sfeer tegemoet: 'Oh ja, het regent.... Nou ja, we zien wel'.

Mamma Sandra trok zelf haar dochtertje Kristy-Anne haar mooie 'trouwjurkje' aan. Pappa Marc trof het maar: hij had vandaag twéé bruiden!
Na de koffie en het bij elkaar zoeken van zoveel mogelijk paraplu's vertrokken we richting Oranjewoud.
Buiten stond een prachtige witte Edsel uit 1959 voor hen klaar. We konden de paraplu's meteen goed testen......
Volgens het goede gezegde "wat er nu valt, valt straks niet" staarden bruid en bruidegom zich niet blind op al dat water wat naar beneden kwam. En ze kregen gelijk! Want in Oranjewoud aangekomen was het dróóg! We konden meteen beginnen.
Omdat Kristy-Anne nog even een schoonheidsslaapje moest doen, kreeg zij voorrang bij de fotoshoot.
Gaandeweg de fotoshoot groeide mijn bewondering voor Marc en Sandra. Regen of geen regen ze trokken er zich gewoon helemaal niets van aan! Toen ik zei hoe stoer ik dat vond, was het nuchtere antwoord dat ze als oud militairen wel wat modder gewend waren.
Op dat moment schoot me het liedje van Acda en de Munnik te binnen '...en het regent... en regent... en het regent zonnestralen...'
Het melodietje zou die dag niet meer uit mijn hoofd verdwijnen. En toen ik 's avonds de foto's op mijn computer bekeek, zag ik die sfeer meteen terug.

's Middags werd hun huwelijk op Crack State voltrokken. Alleen familie en allerbeste vrienden waren daarbij aanwezig. En natuurlijk Kristy-Anne, zij bracht haar pappa en mamma de trouwringen.In de auto terug naar huis neuriede ik zachtjes "en het regent... en het regent... en het regent zonnestralen"
Marc en Sandra,  ik wens jullie van harte heel veel zonnestralen toe!

dag-dag,
Ina


trouwreportage
....
Huwelijk
trouwen in friesland
...