Printeboek Fotografie , fotograaf, friesland, trouwen, huwelijk

← Terug
De mooiste dag van ... Edwin & Afke       2 Mei 2014

Op vrijdag 4 april trouwden ze, maar niet zonder Herbie!Toen ik 's ochtends vroeg bij het ouderlijk huis van Edwin aankwam, was een keurig glimmende Herbie het eerste wat ik zag. Na Afke was dit Edwin 's tweede liefde en natuurlijk mocht ze niet ontbreken op deze dag.
Geholpen door vader, buurvrouwen, broers en vriendinnen verruilde Edwin ondertussen zijn spijkerbroek voor een prachtig blauw trouwpak. We konden op weg!


Maar nog geen  kilometer onderweg stopte Herbie plotseling. Door het geopende portierraam riep een lachende Edwin dat 'ie de bloemen vergeten was! Ha, ha de mooiste grap hadden we maar alvast te pakken.

Aangekomen bij Afke bleek er daar al veel publiek te zijn; iedereen wilde natuurlijk zien hoe mooi ze eruit zagen. En ze wáren mooi!!! Een stralende bruid kwam haar bruidegom tegemoet.
Het is iedere keer toch een beetje een ontroerend moment wanneer bruid en bruidegom elkaar begroeten, maar deze keer had ook ík extra kippevel.... het was nu gewoon specialer!

Na de luch parkeerde een klassieke bus op het erf. Alle daggasten werden getrakteerd op een feestelijk busritje met als eindstation het kerkje in Haskerhorne waar het burgerlijk huwelijk voltrokken zou worden. Uiteraard reden Edwin en Afke voorop met Herbie.

Bijna alle stoelen in het kerkje waren bezet; familie, vrienden, collega's, paardenmensen en buren ze wilden er allemaal bij zijn hoe Edwin en Afke in het huwelijk traden. Na de plechtigheid mochten ze dan ook meteen al heel veel gelukwensen in ontvangst nemen.
Toen ook de groepsfoto's gemaakt waren vertrok het hele gezelschap weer in de bus naar de feesttent op het erf van Afke 's ouderlijk huis.


In de prachtige feesttent nam ik afscheid van twee gelukkige mensen. Het feest zou 's avonds onvergetelijk mooi worden, met diverse zéér grote verrassingen.....smiley

We zullen elkaar ongetwijfeld weer tegenkomen en wat ben ik blij dat ik dan tegen jullie kan zeggen: 'Wat wás het toch mooi hè die vierde april in 2014'.
Ik wens jullie echt een toekomst met veel geluk!

dag-dag,
Inatrouwreportage
huwelijksreportage
trouwen
trouwen