Printeboek Fotografie , fotograaf, friesland, trouwen, huwelijk

← Terug
Welkom Anna-Lynn       7 Januari 2014

Wat een mooi begin van 2013!

Toen ik op 3 januari bij Anna-Lynn kwam, lag ze heerlijk bij mama op de arm te slapen. Ik zag alleen de prachtige zwarte haartjes, de rest zat lekker warm weggestopt in een zachte deken.
Voor we aan de shoot begonnen dronk ik eerst een kop koffie met beide aanwezige oma's. Het leek wel alsof ik op koffiebezoek was, zo gezellig was het! En ondertussen sliep de kleine meid heerlijk door....

Uit ervaring weet ik inmiddels dat het vaak veel tijd en geduld vraagt om kleine pasgeboren baby's slapend op een foto te zetten. Hoe voorzichtig je ook te werk gaat, de meeste baby's worden er toch wakker van en ik kan me er van alles bij voorstellen: ha, ha als ik slaap wil ik liever ook met rust gelaten worden.
Maar Anna-Lynn trok zich nergens iets van aan. Misschien kwam het door de temperatuur die in de woonkamer inmiddels tropische waarden had aangenomen,  het doet er ook niet toe. Belangrijker was dat Anna-Lynn totaal geen idee had hoe mooi ik haar kon fotograferen.

Maar ook wanneer een baby onverstoorbaar door blijft slapen, moet je op tijd weten te stoppen. Na een klein uurtje besloten we gezamenlijk dat het mooi genoeg was geweest. Nog steeds diep in dromenland kreeg Anna-Lynn haar kleertjes weer aan.
Geholpen door beide oma's ruimde ik al mijn spulletjes weer op, zodat ik even later met een kaartje vol mooie foto's én een blij gevoel naar huis terug reed.

Net zo mooi als 2013 eindigde met de fotoshoot van Elodie, net zo mooi begon 2014 met de geweldige newbornshoot van Anna-Lynn.
1
2
3
4
5