Printeboek Fotografie , fotograaf, friesland, trouwen, huwelijk

← Terug
De afsluiter van 2013       30 December 2013

Met het geboortekaartje voor baby Elodie mag ik een mooi 2013 afsluiten.

Wow, wat mocht ik dit jaar weer veel geboortekaartjes maken! Niks leukers om samen met de aanstaande ouders te brainstormen voor een persoonlijk kaartje.

Wanner de uitgerekende datum uiteindelijk in zicht komt, begin ik zelfs een beetje onrustig te worden wanneer 'het' telefoontje uitblijft.
Zo ging het ook met kleine Elodie, ze stelde haar geboorte lekker lang uit. Zelfs de kerstdagen kwamen al in zicht. Omdat de kans op een kerstkindje toen wel heel groot werd, heb ik met moeder overlegd hoe we het eventueel zouden gaan doen. Voor ons beide een hele geruststelling!

En jawél op eerste Kerstdag, toen we met het hele gezin aan tafel zaten kwam het verlossende WhatsAppje: op kerstavond was er een kindje geboren! Hoe bijzonder is dat....
Dankzij ons telefoongesprekje hoefden we nu alleen nog maar een tijd af te spreken en zo kwam het dat ik op tweede Kerstdag bij twee hele gelukkige ouders én een hele blijde grote zus naar binnenstapte.

Toen de ouders en ik enkele maanden eerder allerlei leuke, gekke ideeën hadden besproken, hadden we besloten dat er in ieder geval ballonnen gebruikt gingen worden én grote zus zou een belangrijke rol krijgen. Met dit gesprek in gedachten ging ik op weg, onderweg genietend van het mooie weer en het mooie licht.
Huhhh, mooi licht?!! Dát is het! Mooi licht... buiten foto's maken, ballonnen, grote zus; de plaatjes kwamen meteen weer binnen.
Enthousiast als de ouders zijn, waren ze ook meteen voor dit idee te vinden. We maakten eerst binnen de nodige foto's van grote en kleine zus samen om tot slot grote zus haar glansrol te geven voor de voorkant van het geboortekaartje.
Ze had er zoveel lol en plezier in, ik hoefde haar niets te vertellen. Op een hele lieve en natuurlijke manier wist ze haar blijdschap over het nieuwe zusje over te brengen.
Een dag later kon ik de ouders hele mooie geboortekaartjes overhandigen.


Met dit vrolijke, kleurrijke kaartje mag ik 2013 afsluiten.
Hoewel 2013 voor mezelf privé verdrietig begon, is het toch een mooi jaar geworden.
Natuurlijk kende ik ook, net als elke ander, momenten dat het even tegen zat. Dankzij mijn grote en kleine klanten en klantjes duurden die momenten trouwens nooit zo lang.
Maar vooral wil ik mijn lieve man, onze lieve kinderen en kleinkinderen bedanken voor hun steun. Bedankt lieverds, want zonder jullie steun zou ik nooit kunnen doen, wat ik nu doe.

Ik heb zin in het nieuwe jaar want ik heb zoveel ideeën die ik in 2014 wil gaan uitwerken.
Hopelijk hebben jullie er ook zin in.
In ieder geval wens ik jullie allemaal van hárte heel veel geluk voor 2014!


dag-dag,
Ina
1
2
3
4