Printeboek Fotografie , fotograaf, friesland, trouwen, huwelijk

← Terug
Een geheimpje       21 December 2013

Deze dame had een nieuwtje te vertellen!

Na haar geboorte mocht ik het kaartje voor deze kleine meid maken en ze bleef daarna een regelmatig terugkerend modelletje.
Een aantal weken geleden maakte haar moeder opnieuw een afspraak voor een fotoshoot. Deze keer zou ook een klein nichtje meekomen om samen met grote nicht op de foto te gaan, maar ook alleen.
Hoewel zoiets altijd een uitdaging is en blijft (je weet tenslotte van te voren nooit of ze er 'zin in hebben'), vond ik het leuk dat ik beide prinsesjes mocht fotograferen.

Máár er was nóg een wens: of ik Hedwich ook alleen wilde fotograferen omdat ze grote zus zou worden!! Wouwww, dat was leuk en mijn raderen begonnen meteen op volle toeren te draaien.
Ik bedacht dat het dan nu wel weer 'es tijd werd om mijn oude kinderwagentje uit 1956 onder het stof vandaan te halen. Manlief deed heel voorzichtig wat lucht in de bandjes, want die zijn net als de kinderwagen ook stokoud.
Toen Hedwich kwam konden we meteen beginnen met de shoot. Nadat we wat speelgoed in de kinderwagen hadden gelegd wilde ze er zelfs wel even achter lopen!
Mission completed! Het geheimpje zou d.m.v. een foto worden verklapt smiley

Toen het kleine nichtje ook gearriveerd was, hadden we alle tijd voor haar. Ze had er zin in, want ik heb haar niets anders zien doen dan lachen.
Aan het einde van de shoot, mochten de dames tegelijk op de foto; en een lol dat ze hadden!
1
2
3
4
5