Printeboek Fotografie , fotograaf, friesland, trouwen, huwelijk

← Terug
Iets speciaals       6 December 2013

Noem het maar gerust 'old school' dit prachtige handgemaakte album.Tijdens de voorbereidende gesprekken die ik had met Wybrich en Hilbert voor hun huwelijk afgelopen zomer, werd al snel duidelijk dat het géén 'standaard' digitaal fotoalbum zou worden.
Het moest een romantisch album worden, in een ietwat vintage sfeer.
Dus ik ging googelen en uiteindelijk kwam ik bij deze handgemaakte albums uit. In eerste instantie dacht ik 'oh, oh dat moet weer uit Amerika komen...',
maar niets bleek minder waar!
Het kontakt was dus snel gelegt en enige tijd later kon ik Wybrich en Hilbert een prachtig showalbum laten zien. Toen ook nog bleek dat elk album naar eigen wens gepersionaliseerd kon worden, was de keus niet meer moeilijk.

Natuurlijk vond ik het inplakken best wel een spannend werkje; ik moest het album eerst uit elkaar halen voor ik de foto's erin kon plakken en daarna moest ik het ook weer in elkaar zetten. Vanwege de speciale bindtechniek zag ik daar dus erg tegenop.... Máár de bijgeleverde uitleg, vooraf gemaakte eigen foto's én een lieve behulpzame husband wezen me stap voor stap de weg.

Het resultaat is een werkelijk uniek huwelijksalbum. Prachtig om te maken, prachtig om te zien en schitterend om zelf te hebben.
Ik weet zeker dat het bij Wybrich en Hilbert een geweldige plek heeft gekregen.
huwelijksalbum
trouwalbum
bruidsfotografie
huwelijksreportage