Printeboek Fotografie , fotograaf, friesland, trouwen, huwelijk

← Terug
De mooiste dag van.... Lise & Christiaan       20 November 2013

18 oktober 2013; een dag met een gouden randje!
Hoewel ik altijd naar een huwelijksreportage uitzie, zag ik zéker naar de trouwdag van Lise en Christiaan uit. Niet zo gek natuurlijk als je weet dat Lise een achternichtje van me is!Maar voor ik mijn 'kleine' achternichtje in haar trouwjurk zou zien, reed ik eerst naar Christiaan die zich in zijn ouderlijk huis klaarmaakte voor de grote dag.
In de straat stond een prachtig gepoetste Snoek, waarmee hij zich even later door Joure liet rijden onderweg naar zijn bruid.


Aangekomen bij Lise, wapperde een Friese vlag ons vrolijk tegemoet.
Christiaan aarzelde geen moment; doelbewust liep hij op de voordeur af. Eindelijk was het moment aangebroken!

Voor Lise was het natuurlijk niet anders. Stralend, blij en prachtig kwam ze door de deur en verwelkomde ze haar bruidegom. Dit was het moment waar zij en Christiaan al die maanden naar uit hadden gekeken.
 


De wederzijdse familie keek op 'gepaste' afstand toe. Ha, ha of zou ik moeten zeggen: stonden op gepaste afstand te genieten?

Na de begroeting reden we naar Oranjewoud voor mooie reportagefoto's. De natuur had al prachtige herfstkleuren gemaakt en de zon zorgde voor heel mooi licht. Een feest voor een bruidspaar, maar ook voor een fotograaf!'s Middags waren familie en vrienden er in het gemeentehuis in Joure getuige van hoe Christiaan en Lise 'in de echt verbonden werden'.
Toen het 's avonds al een beetje begon te schemeren, kwamen Lise en Christiaan lopend naar de kerk.
Er stonden, heel romantisch, lichtjes langs het pad naar de kerk.
Tijdens een kerkdienst die bol stond van zang en muziek, beloofden Christiaan en Lise elkaar voor altijd trouw!
Je kon een speld horen vallen toen ze de trouwbelofte uitspraken.
Bedankt lief bruidspaar dat ik jullie huwelijk mocht vastleggen. Voor jullie was het een onvergetelijke dag, voor mij net zo goed.
Ik wens jullie voor de toekomst heel veel geluk!


1
2
3
4
5