Printeboek Fotografie , fotograaf, friesland, trouwen, huwelijk

← Terug
Hoeveel sokjes zaten er in de vaas?       30 Oktober 2013

Sommigen deden een wilde gok, anderen lieten er moeilijke berekeningen op los...Er werd tijdens de Heit&Mem beurs in het FEC veel geraden naar het aantal sokjes in de vaas.

Op mijn stand stond een grote vaas waarin ik witte, roze, blauwe en grijze sokjes had gestopt. In de week voorafgaand aan de beurs had ik alle sokjes persoonlijk geteld en ik moet bekennen dat ik blij was niet naar het aantal te hoeven raden. Ik zou geen idee hebben gehad......
Dat bleek ook uit de vele verschillen die werden opgeschreven, ze liepen uiteen van 33 tot 567 stuks.


Meer dan 300 formuliertjes zijn ingevuld, sommige na lang en moeilijk beraad van de invulster. Er waren er ook die gewoon het allereerste getal wat in hen opkwam opschreven. Maar ik ontdekte op enkele formulieren ook hele moeilijk berekeningen smiley.

Op de zondag kon er ook via Facebook geraden worden. Nog moeilijker natuurlijk, omdat je op een foto niet het echte volume kunt zien. Toch gokte iemand aan de hand van de foto op Facebook het juiste aantal!


Uiteindelijk waren er slechts 3 goede antwoorden.
Twee op de zaterdag tijdens de beurs en ééntje op zondag via Facebook.Om de definitieve winnaar te trekken, kreeg ik hulp van kleinzoon Bjorn. Hij mocht de drie briefjes in de lucht gooien en uiteindelijk zocht hij er ééntje uit.

E zatenr 147 sokjes in de vaas en daarmee heeft Nynke uit Dronryp een fotoshoot t.w.v. €85,- gewonnen!!
Hartelijk Gefeliciteerd Nynke! Je hebt inmiddels persoonlijk bericht gehad.1
2
3
4